Alla inlägg under mars 2007

Av Torz - 23 mars 2007 15:32

I brist på annat så har jag läst en massa Bamsealbum som omfattar de första årgångarna samt är fyllda med en massa komentarer m.m Även om Bamse aldrig varit någon favorit (lite för mycket moraliserande för min smak) så blev jag sugen på att teckna igen.Min stora dröm för 15 år sedan var att bli serietecknare.

Av Torz - 22 mars 2007 15:34

Brorsan påstår sig gilla musik men kan inte nämna någon grupp som han gillar. bara att det ska vara hård metal.Men eftersom han inte verkar vara intresserad av att lyssna på de låtar jag ger honom eller ens att läsa de metaltidningar han fått får jag anta att det bara är en image pryl. Det skulle i sådana fall inte vara första gången. När det ghäller film så rtjatar han om att få se så blodiga och våldsamma saker som möjligt (vilket han inte får).Komiskt nog så verkar han snarare vara mest intresserad av ungdoms/barn filmer samt komedier då han blev lämnad i min gamla lägenhet.

Av Torz - 21 mars 2007 15:16

Så var man i Torsby igen. Var inte säker på att morsan skulle komma ihåg att hämta mig men oron var obefogad. Träffade även min moster som jag sällan ser.

Av Torz - 20 mars 2007 15:09

Tittade in på ett community som jag inte varit inne på de senaste åren och fann lite citat som jag skrivit där.Lustigt nog så är mina grundvärderingar i stort sett samma nu som då även om jag ändrat mig på en rad olika punkter.Media är bara en spegel mot det som väcker uppmärksamhet, om det är felvinklat eller rena lögner kvittar så länge man har folks intresse. Objektivitet är i det här sammanhanget ovanligt då det är endast en del heta punkter i ett stort hav som man koncentrerar sig på och som ofta slängs huller om buller och vävs in i olika sammanhang.De ogillar oss för att vi kan hata, men den som inte kan hata kan inte heller älska. Det är likadant att om man aldrig möter några motgångar kan man inte heller få ut någon glädje av seger. Man måste utgå från det ena för att förstå och kunna kontrollera dess motsats.Man säger att vissa lever i sina insnöade världar då de ser längre än andra. Men börjar inte all vetenskap som teorier, är inte filosofen den som bereder mark för framtidens faktum? Det farliga är att man kan fastna i sina teorier utan att ha någon större hänsyn för andra och att man faktiskt inte lever där än.Det som lyser starkast lyser också kortast. Det som är enkelt att ta sig igenom brukar sällan ha mycket att erbjuda i slutändan.Olyckliga omständigheter är en myt som oftast överskattas. Gör jag ett felsteg är det inte min omgivnings fel, inte heller mina föräldrar eller kompisars utan ansvaret ligger enbart hos mig själv och det är även jag som får stå för konsekvenserna.Den som inte vågar satsa kommer aldrig att få ut mer av livet än den redan har fått. Kan man inte ta ansvar för sina misstag kan man heller inte ta åt sig äran när man väl lyckas.Världen är inte konkret, men de flesta väljer att tro det för att slippa tänka själva!Livet blir inte mer än vad man gör den till!Ondska och godhet är enbart individuella begrepp och som i första hand har används i propagandasyften.Människan är en del av naturen och dess lagar, inte tvärtom!Att katiorisera sig är ett individuellt tillbakasteg!Jämlikhet är att starta på samma nivå där val och tallanger är det som bestämmer vart man hamnar!

Av Torz - 19 mars 2007 15:16

Provade att jobba lite på ett tryckeri idag igen.Nu var det inte lika jobbigt att gå upp och det flöt på rellativt bra. Smugglade även med mig en dator som en glad snubbe fick titta igenom.Det som gjorde mig förvånad var att chefen verkade utgå från att jag skulle komma dagen därpå. Tyvärr kunde jag inte det iom att jag snart ska ut och resa men det är få som bett mig återvända tidigare vilket känns bra som fan.Hoppas bara de kan ha överseende med de saker som råkar gå sönder när jag kommer i närheten av dem.

Av Torz - 18 mars 2007 15:11

Att media sällan bryr sig om att förmedla verkligheten på ett korrekt sätt är ju ingen nyhet. Trots det så blev jag överaskad hur vinklad min gamla hembygd blev i ett repotage på SVT.Man undvek att filma allt som skulle kunna tyda på civillation. Istället klippte man gärna in hus och butiker som ligger mer eller mindre i ödemarken.Detta kombinerat med lite spelmän och folk som åker häst och vagn samt ett antal naturbilder gav ett intryck av att det omöjligen kan bo mer än ett hundratal där.De enda yngre som fick uttala sig var rock´a´billy yngel vilket det förvisso finns ett antal av. Men det finns minst lika många datanördar och snobbar men de kom inte i närheten av kameran.Fördelen var att jag aldrig garvat mer åt en dokumäntär.

Av Torz - 17 mars 2007 15:19

Har kollat runt lite efter folk som är födda samma år som morsan iom att hon snart fyller 50 år.Det vimmlar av en massa som är födda -58 men inte lika många som kom året innan.En är iaf Christopher Lambert (ej säker på stavningen). Resten verkar mest vara snubbar på vänsterkanten som Mona Sahlin, Anna Lindh, Lars Ohly och även Ysama Bin ladin. Tar gärna emot tips ifall någon känner till kändisar som inte är förknippade med vänsterpolitik eller terrorism (morsan var föresten inte speciellt imponerad över min blygsamma lista).

Av Torz - 16 mars 2007 04:35

Klockan är just nu inte ens fem på morgonen och jag kan omöjligen sova utan ligger bara och vrider på mig.Trots det har jag inte sovit mer än kanske 4-5 timmar.Skyller på att temperaturen har ökat men också att en snubbe jag känner ringde i går kväll och undrade om jag kunde hjälpa till på ett tryckeri. Om det går bra kan jag kanske få vara där några dagar i veckan och det är inte mig emot för det låter skojigt. Lite avstånd dock så jag får ge mig härifrån innan 6 på morgonen men hellre det än att behöva slita inom vården.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards