Direktlänk till inlägg 13 september 2007

Grattis Dave Mustaine

Av Torz - 13 september 2007 13:48

Är kass på födelsedagar men av någon anledning kommer jag ihåg att Dave Mustaine fyller år idag. Kanske beror det på en liten intressant historia som skedde för exakt 6 år sedan på hans 40 års dag, två dagar efter WTC bombningarna.

För er som inte vet det så är han en av världens främsta metalgittarister och framför allt Megadeths huvudman, men han har även ett förflutet i Metallica. Must denna dag när Mustaine surar över att han inte kan fira födelsedagen med sin familj så får han istället tillbringa den med ett av sina största hatobjekt Lars Ulrich, trummis i metallica.

Ulrich håller nämligen på att göra en dokumentär om sitt band och får sig en rejäl utskällning för allt lidande han åstakommit Mustaine (det är utom allt tvivel enligt intervjuer att avskedandet ur Metallica har satt rejäla sår).

Tyvärr så är just den delen av intervjun bortklippt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se