Direktlänk till inlägg 10 december 2007

De Drabbade (serie)

Av Torz - 10 december 2007 13:21

Sverige

2003


Jocke Modin är övertygad om att det finns en konspiration bakom hans bror Henriks död. Efter att ha kritiserats för sitt säkerhetssystem, kommit över information som är sekretessbelagt utan att själv förstå varför samt sett glimtar ur framtiden tar Henrik livet av både sig själv och sina ungar.


Det visar sig dock vara ett rätt komplicerat fall då det det finns flera människor som fått nya oförklarliga egenskaper. Samtidigt börjar två mystiska kvinnor rekrytera bland dem utan att ingen riktigt kan förstå varför.

Lika oförklarligt är det att folk mördas efter att de fått reda på sina nyfunna egenskaper eller att det finns kopplingar hundratals år tillbaks i tiden.


Serien är ovanligt bra för att inte vara mer känd än vad den är, och dessutom svensk. Den är klart rekomendabel och det finns inte så mycket att annmärka på då manuset är välskrivet, skådespelarinsatserna är bra och att det överlag känns rätt proffsionellt. Enda detaljen är att den kunde ha klippts lite bättre men det är inget som påverkar speciellt mycket.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se