Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Träningsplan för Juli

Av Torz - 29 juni 2008 13:00


Håller på med att köra ett armhävningsprogram som påstår att man ska kunna ta 100 i raken efter 6 veckor. Oavsett om det stämmer eller inte så hoppas jag kunna få bröstmusklerna att fatta vad de är till för.

Men jag hade tänkt lägga till mina minst lika lata magmuskler under mina tre armhävningspass i veckan.

Emma har efterlyst lite mer synliga muskler på armarna så jag hade tänkt slänga in ett armpass en dag i veckan. Ska även lägga in ett ben och ett rygg pass.

Eftersom jag håller på att gå ner i vikt just nu så är det inte tal om att lägga fokus på någon större massa ökning så det kommer bli mestadels lättare men desto fler reps framöver. Däremot skulle jag ju inte gråta om man kunde få fram lite detaljer.

Schemat framöver kommer att se ut på följande sätt:


: armhävningar/crunches, armar (två övningar som sedan byts ut)

On: armhävningar/crunches, ben (två övningar som sedan byts)

Fr: armhävningar/crunches, rygg (samma som ovan, dock enbart roddövningr då jag inte har någon stång att hiva upp mig i). 

Utöver det ska det läggas in promenader när vikten börjar tjura. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se