Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Plugg

Av Torz - 21 september 2008 18:43


Jag har aldrig varit speciellt förtjust i att plugga utan det har mest blivit att jag fått hoppa på något när alternativet varit att vara arbetslös.

I regel har det inte blivit så mycket av det. Plockade upp lite betyg på komvux men fick samtidigt avbryta då jag fick jobb en gång i tiden.

Gjorde ett nytt försök lite senare och såg att det gick rätt bra. Fick även känna på hur det var att vara bland de bättre på ett ämne vilket jag inte varit med om sedan bild lektionerna i högstadiet.

Men allt för jobbiga hemförhållanden gjorde att jag inte kunde gå färdigt.

Senare fick jag idén att plugga engelska på distans men det var dömt att misslyckas då jag saknade dator samt att nivån var lite högre än vad jag klarade av.

I fjol började jag återigen plugga lite engelska på komvux-nivå men det gick inte i längden då jag var tvungen att vara borta i och med resor.

I år så var det dags igen. Efter att ha tjatat på Arbetsförmedlingen fick jag till slut göra några provveckor på en svets utbildning.

Efter två veckor fick jag reda på att jag inte fick stanna kvar då man enbart vill ha med prioriterade grupper.

Efter två månader och ett antal telefonsamtal kom jag till slut in på riktigt, och i skrivande stund har jag varit där i två månader.

Fixar jag skiten lär mina chanser att skaffa arbete öka enormt mot hur jag haft det de senaste åren.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se