Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Skippa Skipper

Av Torz - 13 december 2008 10:03


Jag såg nyligen på "Du är vad du äter".

Och det som slog mig är att jag tål inte Anna Skipper.


Att skippa onödiga härdade fetter och socker är ju självklart sedan ett sekel tillbaka. Men jag fattar inte varför man ska vara så extrem.

Jag har på eget initiativ gått ner 30 kg utan att dra till med några speciellt drastiska metoder.

Men Skipper verkar ha tagit till sig de senaste årens kolhydratshysteri och slänger bort det mesta i basföde väg.

Kött verkar inte heller vara speciellt populärt.

Hon verkar även sky lightprodukter som pest och på den punkten verkar hon ha fått med sig flera stycken.

Slutligen måste hon vara den ende som jag hört talas om som är emot kaffe när man vill gå ner i vikt (samt de flesta andra drycker som inte är Amé eller grönt the). 


 
ANNONS
 
Linda

Linda

13 december 2008 10:32

tycker heller itne om Anna Skipper särskilt mycket, känns som att hon läser innantill när hon pratar, typ en dålig skådis. Men där sitter jag fast ändå när jag sett att det går på:/...

http://Thewayiam.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se