Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Förstärkare

Av Torz - 11 januari 2009 09:06


På den gamla goda tiden då jag hade jobb lyckades jag införskaffa en rätt hygglig gura. Tyvärr hann jag aldrig med att få tag på en vettig förstärkare,

utan istället köpte jag ett V-amp.

V-ampets har rätt ok ljud...men saknar kraft, speciellt om man som jag kopplar den rakt in i en tom låda. Men "man tager vad man haver" som Kajsa Warg sa.


På senare tid har den blivit rejält trög och det går knappt att bläddra mellan bankerna.  Inte ens efter att jag gick in i den och blåste rent från damm har det blivit bättre. Jag har t o m bytt det lilla litium-batteriet (trots att jag inte vet vad det är till för) och fick sedan limma fast ett av batterifästena.

Så nu är jag rätt inne på att det är pensionsdags.


Ska jag införskaffa något nytt så blir det helt klart en förstärkare, och förmodligen någon digital multivariant.


Hade jag haft en sisådär 20 000-30 000:- över så hade ju Line 6 Vetta varit fint att ha i vardagsrummet. Men det är lite väl utopiskt så det lutar nog mer åt en Spider eller nåt. Kanske även en VOX.


Nu gura skulle ju sitta fint det också.

Inte för att jag är missnöjd med den jag har utan för att jag vill ha en med passiva mickar och fast stall (vilket inte säger ett piss för en oinsatt men jag garanterar att det är rätt stor skillnad...iaf för den som spelar).

Troligtvis blir det någon LesPaul kopia...då Gibson Les Paul gillar att ha otympliga halsar för gurorna under 20 lakan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se