Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Hyllor

Av Torz - 28 juli 2009 12:24


På senare tid har Emma börjat prata om att skaffa nya möbler och då framför allt hyllor (kanske har hon rentav läst mitt inlägg om oreda).

Detta är något som jag absolut inte klagar över. Just hyllor har vi haft akut brist på ända sedan vi blev ihop. 

Jag är inte speciellt pedant men jag vill snabbt kunna få undan saker om folk kommer på besök samt slippa leta efter prylar stup i kvarten och då är hyllor perfekt.

I annat fall så blir det stressigt så fort man behöver något samt att det är svårt att samla motivation i ett stökigt hem.


Detta innebär också att jag kan börja ta hit mina prylar igen.

Eftersom vi inte haft utrymme för saker så har jag inte velat göra situationen värre genom att komma dragande med mina prylar.

Det mesta står sedan en tid tillbaka nedpackat i lådor i källaren.

Jag har även släpat en del kassar med tidningar, skivor och kläder till morsan. Jag har ytterligare ett par kassar hos farsan som inte ens har varit att tänka på tidigare.

Framför allt ser jag fram emot att få en egen hylla till mina plattor.

Tidningarna har ingen större betydelse då det är sällan man läser om dem men skivorna lyssnar jag ju gärna på.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se