Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Vart tog Tim "Ripper" Owens vägen?

Av Torz - 12 augusti 2009 15:01


Efter att ha sett The Essential Judas Priest i flera affärers lågprismontrar under ett par veckors tid gav jag slutligen upp och införskaffade den.

Även om jag gillar det jag hört med dem så ärändå min koll under all kritik så därför passade en dubbel samling perfekt.


De flesta plattorna verkade vara med i samlingen.

Visserligen var inte första fullängdaren Rocka Rola med, fast den har ju å andra sidan inget med metal att göra.

Men jag kan inte fatta hur man kunde ta bort Jugolator och Demolition som i allra högsta grad är metal. Den enda orsaken som jag kan komma på är att sammanställaren inte tycker att Judas Priest ÄR Judas Priest om inte Rob Halford står bakom micken.


Hade Judas Priest gjort en samling och skippat materialet som Blaze Bayley sjöng på hade jag haft större förståelse då mannen knappt kan sjunga.

Men Ripper Owens spelar i en helt annan nivå och har kanske till och med mer krut i strupen än sin föregångare (och även efterträdare). 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se