Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Varför faller tjejer för idioter?

Av Torz - 14 augusti 2009 16:55


Nu vet jag inte hur representativ Jenna Jameson är för tjejer men hon har i alla fall kommit med ett uttalande som jag själv varit lite inne på och som kan förklara en del när vissa tjejer gör till synes helt vansinniga val av killar.


"Jag var i så desperat behov av någon som kunde ta hand om mig. Jag ville känna mig trygg och denna eftermiddag kände jag mig trygg.

Men det som verkligen fick mig att falla för Jack var ett drag som alla flickor faller för: han var känslomässigt avstängd. Och jag trodde att jag kunde rädda honom. Jag trodde att jag kunde bryta mig igenom den hårda fasaden och hitta den riktige Jack, det känsliga barnet som gömmer sig bakom alla tatueringarna.

Just för att han aldrig öppnar sig för något emotionellt eller känsligt, så trodde jag att han var den mest emotionella och känsligaste mannen i världen. Och jag trodde att att jag - och bara jag - kunde riva de murar han byggt upp för att göra honom till den tuffe älskare som jag alltid drömt om. Så löjligt."


Värt att nämna är att Jenna Jameson bara var 16 när hon blev ihop med den betydligt äldre Jack.

Och det är framför allt under tonåren som man märker detta beteende.

Skulle jag få en femma för varje kille som påstått att tjejer är korkade eller möjligen masochistiskt lagda för att de drar sig till rötägg istället för de seriösa och vettiga killarna hade min ekonomi sett riktigt skaplig ut.


Eftersom jag anser att ett av de bästa sättet att bli en idiot är att stämpla andra grupper som det så har jag varit nyfiken på om det inte har funnits några andra orsaker till detta besynnerliga fenomen.

Om jag utgår från mig själv kan man kanske komma ännu närmare svaret.

På tjejfronten har jag alltid lidit av en viss blygsel vilket har lett till att de tjejer som varit mer framåt har haft betydligt lättare än de som suttit i något hörn...i ärlighetens namn har nog samtliga tjejer jag varit med varit betydligt mer framåt än jag själv.

Förmodligen fungerar nog ett antal tjejer på samma sätt.

Eller som det kända reklamuttrycket: "syns du inte, finns du inte".

Av de killar som gnällt över hur tjejerna beter sig så vet jag inte en enda som faktiskt aktivt försökt visa sitt intresse utan de verkar mer ha varit inne på att rätt som det är kommer en snyggt trevlig tjej framhoppandets och sätter sig i deras knä


Nu tror jag ju inte att engagemanget är allt. Vissa killar verkar kunna få tjejer efter sig utan att visa något större intresse.

I det fallet tror jag nog mer på Jennas uttalande om att man får någon form av modersinstinkt. Liksom små oskyldiga tjejer kan sätta igång killars beskyddarinstinkt.


Ska man spinna vidare inom ämnet biologi så brukar ju en hel del tjejer träffa folk under mer festliga förhållanden.

I dessa sammanhang kan alkoholen påverka kroppen så att diverse begär väcks till liv. Nu är jag inte någon tjej men jag misstänker att en spännande och farlig kille borde verka mer intressant i detta avseende än en trevande blygis eller fjolla.

Om detta även sker under ägglossningt så är till och med biologerna med på noterna då tjejer indirekt ska tänka på sin eventuella avkomma.

För ett par tusen år sedan så var förhållandena hårda och mesungar blev inte gamla...så därför efterfrågas inte heller mes-gener.


Naturligtvis är mycket av det jag skriver om här rena spekulationerna så ingen bör ta det som någon definitiv sanning.

Det kan även vara värt att nämna att vanlig hederlig gentlemannamässig stil och naturlig charm brukar funka rätt fint.

När tjejer kommer upp i åldrarna brukar de även värdesätta mognad snarare än ren spänning (spänningen finner de så kallad "tantsnusk" och liknande).

Visserligen finns det de som fortfarande jagar "tuffingar" långt upp i åldrarna, men vad jag har sett verkar det ofta röra sig om osäkra människor som lever med missbruksproblem och så vidare.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards