Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Hyllor

Av Torz - 16 augusti 2009 10:41


I sju års tid har jag velat ha nya hyllor, och den här veckan blev det plötsligt verklighet. Emma kom nämligen hem en dag med fyra robusta IKEA-lhyllor, varpå jag har fått skruva ihop dem.

Med tanke på vilka kvantiteter vi (eller framför allt Emmas har) av filmer, böcker, tidningar m.m så lär det ta ett tag innan hyllbehovet ät över.


De nya hyllorna räckte i alla fall en bit. Alla Emmas DVD filmer får tills vidare plats pån två hyllor. Vanliga DVD i en och boxar samt anime i en annan.

Jag själv har fått en egen hylla så jag slipper förvara mina plattor i kassar och kartonger lite här och var. Även min gitarrförstärkare får plats i hyllan.

Eventuellt kommer vi att peta in Emmas sterio i hyllorna framöver när vi införskaffat ytterligare tre hyllor i samma serie.

De sista hyllorna kommer förmodligen i första and användas för böcker.

Emma har även uppskattningsvist ca 30 hyllmeter med VHS filmer liggandes i lådor i källaren. Fast dels så tittar vi sällan på dem och dels skulle de ta så enormt mycket plats att merparten troligtvis kommer att ligga där de ligger.

Den stora samlingen av manga pocket kommer att hamna i en hylla som vi har sedan tidigare. Våra tidningar kommer antagligen få dela plats med böckerna och merparten av alla kassar med så kallade "tantsnusk" kommer förmodligen gå till välgörande ändamål.


Som det verkar kommer förmodligen vardagsrummet se riktigt skapligt ut framöver.

Hyllorna ser riktigt snygga ut och det lär inte bli sämre när de täcker hela väggen. Emma har även skaffat ett matchande TV-bord.

Dessa möbler går även ihop med soffan och en sedan tidigare införskaffad hylla.


Nästa vecka kommer merr fokus läggas på sängkammaren.

I skrivande stund sitter Emma och förbereder sängkammaren för en splitter ny komplett säng.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards