Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Ömsesidig förståelse

Av Torz - 6 december 2009 16:18


Prata aldrig politik med en gymnasie elev!

Om de har börjat intressera sig för det så är risken mycket stor att de ser på allt ur ett naivt idealistiskt perspektiv. Självklart har de ju även garderat sig bakom armeringsjärn och betong och har bättre koll och mer rätt än vad du någonsin kommer att få.


Den typen av människor orkar jag inte bry mig om, och inte heller fanatiker av något slag. Faktum är att man blir lite mörkrädd emellanåt när man inser vilken syn en del verkar ha om sina motståndare.


De flesta som röstar på moderaterna är förmodligen inga giriga svin som har som sin stora dröm att explotera och utnyttja de svagare i samhället, utan de är antagligen mer inne på att de har en skeptism mot staten, skatter och värdesätter den fria viljan.

Jag tror inte heller att de flesta som röstar på V verkligen vill slå ihjäl alla borgare, präster, företagare m.m samt skicka oliktänkande till arbetsläger.

Utan de röstar nog snarare för att de är oroliga över att folk kommer att utnyttja varandra och att en del riskerar att gå under om det inte finns en stark stat som kan gå in med garantier.


Nu kan jag inte påstå att jag alltid varit speciellt öppen. Inte för att jag trodde att de som hade andra åsikter var onda utan snarare korkade.

Men vågar man rucka lite och tänka sig in i hur andra tänker så ökar chansen för en trevligare värld.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se