Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Alla tjejer är horor!!!

Av Torz - 30 januari 2010 12:32

Så var det dags igen! När man är ute på krogen så slänger inte en enda tjej ett öga på mig utan de går i vanlig ordning till snobbarna och rötäggen vid baren.

Sedan kommer de att gå till sängs och eventuellt inleda någon form av förhållanden som kommer att vara dödsdömt redan på förhand.

Sedan kommer det att gnällas över att alla killar är svin.

Men gå inte till svinen då...utan testa att satsa på oss vanliga, hederliga killar som bryr oss om tjejer och som inte bara vill ha ett fredags-ligg.



-

-

Ovanstående meningar är kanske inte ordagrant vad jag hört...men många killar har yttrat snarlika saker genom åren.

Framför allt lite yngre osäkra killar, men även de som börjat komma upp runt 30 strecket.


Visserligen har jag full förståelse för deras frustration och de tycker förmodligen att värden ser ut på detta sätt där några får alla och resten inga. Men detta är ju snudd på ett fanatiskt synsätt som inte känns så avlägset från totalitära regimer.

En liten ond elit står ivägen för att den hederliga stora massan ska kunna leva och ha det bra.

För visst är det väl som så att om man bara hade fått bort kräken på krognen så hade var och varannan tjej kommit och gränslat dessa andra arma killar och börjat göra sugmärken på halsen och kommit med skamliga förslag.


Förmodligen hade saker och ting kunnat se anorlunda ut om man hade vågat sig på en helhetssyn. Dels att fundera på om detta verkligen verkar realistiskt samt att försöka tänka sig in i tjejernas situation.

För att börja med rubriken; är alla tjejer horor? Oavsett vad man vill lägga i begreppet "hora" eller liknande synonymer så kan de flesta komma på en hel del som inte är "horor". Är din syster en hora? Är den där blyga tjejen i din klass en hora? Är den där trevliga latinska tjejen med de stora bruna ögonen en hora? osv.


OK! Men hur är det då med det andra att många tjejer dras till killar som är svin?

Visserligen finns det en del som har en dragning till destruktiva män vilket ofta har en förklaring i en egen destruktiv uppväxt. Men dessa kan inte utgöra någon större grupp, varpå det inte finns några större skäl till att fortsätta skriva om dem.

För att återgå till "svinen". Vad är det som attraherar?

Är det för att de beter sig som just svin? Eller kan det möjligen vara som så att de utstrålar manlighet och självsäkerhet? Det sistnämnda ligger det antagligen en hel del i. Det är ju inte heller uteslutet att självkänslan kan ligga i att de vet att de kan få tjejer och således inte behöver verka desperata.


Men för att komma till det mest vesäntliga svaret bör man kanske betrakta sig själv ur en tjejs ögon.


Du kommer in på en bar med en massa tjejer. Några kommer fram och pratar med dig, vissa flirtar med dig, en del är likgiltiga och några sitter bara och blänger i ett hörn. Vilka av dessa grupper har störst chans på dig?

Hade du förmått dig att gå fram till ensamma tjejer med en bitter uppsyn och orkat satsa tills de faktiskt fattar att du är intresserad?

Detta innebör med andra ord att de som sitter ner måste ha något som den tjejen är så mån om att hon sumpar en massa chanser som är mycket lättare att få.

Visst någon i hörnet kan ju vara en oslipad dioamant men det kan ju lika gärna vara en tråkmåns som hellre kommer att sitta med sina TV-spel än umgås med henne.


Den huvudsakliga orsaken till att en del lyckas och andra misslyckas är ju baserat på hur mycket de är villiga att satsa (med undantag för de som är stupfulla eller som saknar all form av taktik...utseendet spelar delvis en roll men världen är ju inte svart eller vit).

När man börjar komma underfund med att det verkligen fungerar så blir det ju lättare och man kan känna sig mer avslappnad och vara sig själv.

Ja visst är det uttjatat sedan Romartiden att man ska vara sig själv men går man in i en roll så måste man ju förr eller senare släppa masken.

Tro inte att tjejer kommer att bli mer intresserade för att man låtsas vara ett svin. Självklart kan man retas inom rimliga gränser och ta sig vissa friheter inom ett begränsat område...men sedan bör man se upp.

Vanlig hederlig gentlemannastil brukar fungera alldeles utmärkt. man är elt enkelt trevlig, visar intresse och är sig själv. I grund och botten är tjejer ofta romantiskt lagda och blir således glad om de även kan se att de kan få lite gensvar på det.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards