Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

Fånig

Av Torz - 12 februari 2010 01:46

Ja jag vet...jag är oerhört fånig när det gäller vissa saker.

Det senaste dygnet har jag börjat adda en del gamla klasskamrater på facebook.

Ingen speciellt konstigt i det.


Men det var först nu som jag verkligen har satt igång. Jag har nämligen vetat att flera av dem redan finns på Facebook men jag har inte riktigt vågat.

Orsaken är att det kan verka lite skumt om jag börjar adda folk som jag inte sett på ett antal år och som jag kanske aldrig hade någon speciell relation till.

Dessutom har jag varit med om 2-3 andra klasskamrater som inte godkänt mina förfrågningar sedan tidigare. En av dem har i stort sett alla andra gamla klasskamrater på sin vännerlista men inte mig.

Detta räcker för att sätta igång min lilla paranoida sida. Visserligen försöker jag tänka rationellt, det kan ju vara som så att hon kanske inte känner igen mig eller kan placera namnet. Det kan ju vara som så att hon har kommit underfund att hon hädanefter enbart godkänner folk som hon har kontakt med In Real Life.

Men någonstans i bakhuvudet funderar jag ju samtidigt vad hon kan ha emot mig. Det skumma är att det finns inga som helst anledningar.


I vilket fall så finns det folk som addat mig med mindre kopplingar än att vi varit klasskamrater. I ärlighetens namn så är det ett par stycken på vännerlistan som jag inte har en aning om vilka de är.

Några är antagligen släktingar, någon kan vara en gammal kolega eller en bekant till morsan eller liknande, och ytterligare ett par kan jag inte placera alls.

Till det så funderade jag lite på hur jag själv hade reagerat om gamla klasskamrater hade addat mig.

Min spontana tanke hade antagligen varit att det är roligt att någon fortfarande kommer ihåg mig. I vilket fall borde ju få ta illa upp.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se