Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Håll hårt i din oskuld om du inte vill hamna i drogträsket

Av Torz - 20 februari 2010 21:53

För en gångs skull tittade jag lite på Dr. Phil idag.

En uppenbart religiös kvinna pratar om hur samhället är på väg utför och menar att ett allvarligt tecken är att många blir av med oskulden i tidig ålder. Ibland så tidigt som i yngre tonåren.

Hon berättar även om att det förekommer så kallade regnbågstävlingar där en massa trettonåriga tjejer har olika läppstift på sig. Själva tävlingen går ut på att killarna jämför vem som har flest färger på sina ädlare delar efteråt.

Den som har mest vinner.


Någon av dessa regnbågsungar har de inte med i programmet, men däremot en kvinna som berättar att hon blev av med oskulden redan som 14 åring.

Orsaken var något i stil med att hennes pappa hade dött eller stuckit och att hon sökte sällskap och bekräftelse.

Detta "sökande" ökade och hon levde snart ett promiskuöst liv som dessutom även innebar ett tungt drogmissbruk.

Sedan träffade hon gud och blev en snäll kristen som nu försöker rädda andra tjejer att hamna snett....genom att få dem att vänta med sin sexdebut.


Mina tankar var att man lyckades få med mycket skitsnack på bara några få minuter.

Att tro att oskulden skulle vara kopplat till ett nedgånget liv är på sin höjd att ge sig på symptomen än orsaken. Det är mycket möjligt att hennes pappas försvinnande kan ha bidragit till eländet, men knappast oskulden i sig.

14 år är relativt tidigt men knappast upseendeväckande. Jag känner en hel del tjejer som blev av med oskulden när de var 13-14 år utan att det har påverkat deras liv i någon större utsträckning.

Det går ju även att fråga sig om kvinnan hade gjort saker och ting anorlunda om hon väntat i 2-3 år. Sanningen är att det går inte att svara på, utan det är hennes egen slutsats som plockats fram (och som ivrigt påhejas av andra religiösa knäppskallar).

Den första kvinnan känns som ett rent skämt.

Det är lustigt hur religiösa fanatiker kan ha en så bra koll på sådana saker som vi andra mer syndiga människor aldrig hört talas om.

Historien är förmodligen uppdiktad av hennes egna religiösa polare. Om inte så är det förmodligen överdrivet, eller åtminstone allt annat än vanligt.

Att detta skulle vara ett normalt beteende är ju ren skitsnack även om hon vill få andra att tro det.


Tidigare har liknande religiösa fanatiker hävdat att satanister står bakom en mängd kidnappningar av barn. Detta för att offra barnen till Satan.

Det som historian föll på var inte att påståendet i sig kändes som rena fantasierna (då FBI och polisen har väldigt svårt att hitta EN enda unge som offrats och ännu mindre tusentals) utan för att antalet var enormt mycket större än det antalet som försvann totalt.

Detta löste man dock med att modifiera teorin till att istället gå ut på att det finns sataniska barnfarmar där barnen växer upp enbart för att offras.

Är man villig att gå så långt i sina påståenden så vet i fan om kyrkan är den bäst lämpade platsen att sitta utan något helt annat.


Naturligtvis kan man även få fram konkreta fall där folk drabbats av dessa satanister. Historierna är alltid snarlika varandra och handlar om en tjej som växer upp i en stabil och gudfruktig familj.

Senare kommer hon att flirta med det ockulta genom Anden i Glaset, Ouija-bord eller liknande. Små relativt oskyldiga saker som snart kommer att bli grövre.

Efter ännu en tid så är hon en praktiserande häxa och börjar tillbe djävulen.

Snart är hon med i sataniska mässor där man offrar barn, säljer sina själar, kastar förbannelser, tar droger, hänger sig åt orgier osv.

Tjejen blir övertygad om att Jesus har övergivit henne och känner sig tom och deprimerad. Men som genom ett trollslag inser hon att Jesus älskar henne trots allt och att hon alltid varit välkommen tillbaka till den trygga värld som hon en gång lämnade.

I slutet är hon tillbaks där det hela började och blir återigen en from kristen som numera varnar för ockultismens hemskheter.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards