Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Konspirationer

Av Torz - 18 juli 2011 08:47

Ska jag vara helt ärlig har jag svårt att tro på saker och ting om det inte finns starka bevis på det.
Dock är det alltid intressant med konspirationsteorier.
Vissa forum fullkomligt suger till sig en del typer som verkar ha en extremt livlig fantasi...men i en del fall verkar de själva vara lite skeptiska till det de påstår.
Då är det roligare med vanliga hederliga människor som jag själv känner.

Några i min bekantskapskrets är helt övertygade om att WTC-bombningarna är en ren bluff och att det antagligen var myndigheter som låg bakom.
Någon antydde att det kunde vara en judisk konspiration då samtliga judar som jobbade där skulle vara lediga när sprängningarna skedde.
Ska man följa den andra linjen så har folk borrat tusentals hål och tryckt in dynamit i hela huset samt kopplat ihop dem med någon slags utlösare. Utan att någon lägger märke till det.
Sedan styr man ett par radiostyrda plan. Skyller allt på terrorister. Invaderar Irak, dödar Saddam Hussein och roffar åt sig olja.
Den som på allvar tror på detta kan ju knappast kalla George W. Bush för en idiot utan då är han ju snarare ett geni i i riktig James Bond-skurk anda.

En annan konspirationsteori som några jag känner är stenhårt inne på är att månlandningen är en bluff.
Man pratar om skumma skuggor, avtryck m.m som jag inte orkar gå närmare in på nu.
Men det lustiga är att det är konspirationsteoretiker som är mest måna om att få fram det här snarare än fienderna till USA under kalla kriget.
Hade Sovjett haft minsta misstanke om att det var en bluff hade de garanterat sett till att hela världen fått reda på det.

Andra konspirationer som jag hört är att finannskriserna skulle vara icensatta av cyniska människor som tjänar pengar på andras elände.
Tyvärr är jag inte så insatt i just det för att kunna kommentera det mer än att det borde ju finnas en hel del nationalekonomer som hade stött den teorin och sett till att den blivit känd om det nu stämmer.

Min favorit är nog att Japan håller på att ta över.
Jag vet inte riktigt vad den som sa det menade men han verkade i alla fall vara helt säker på att den manga-vågen som härjade nyligen bara var ett första steg innan Japan tar över.
Om mangan skulle följas av stridsflygplan eller möjligen Pokkemopn som uppmanar oss att sätta in våra besparingar på den Japanska statens vet jag inte.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards