Direktlänk till inlägg 21 juli 2011

Varför föredrar tjejer kända gubbar?

Av Torz - 21 juli 2011 08:53

 
Nej nu är det här inget gnäll som när en 15 åring gnäller över att tjejerna i hans klass är mer intresserade av killar på gymnasiet utan i det här fallet handlar det om män som lätt hade kunnat vara pappor till tjejerna.

Sedan några år tillbaka har jag nämligen funderat lite på hur det kommer sig att tonåriga tjejer gillar samma män som de tjejer som var tonåringar under 90-talet, och ibland även 80-talet.

Visserligen ramlar ju en hel del bort genom åren. Pojkbandsmusiker och liknande brukar tydligen ha ett rätt kort bäst-före datum.
Skådisar och rock-musiker verkar däremot kunna klara sig längre.

Jag vet t ex inga tjejer som dregglar efter t ex Nick Carter från Backstreet Boys längre. Han är ju fortfarande hyfsat ung med sina 31 år.
I af om man jämför med t ex Johnny Depp som är 48 och som borde betraktas som en gubbe för en 16 åring. Men nu verkar det tydligen inte riktigt fungera så för var och varannan tjej verkar vara tända på Jack Sparrow och konstigt nog är det de som är under 25.

Andra äldre män är Joakim Thåström som bara har drygt tio år kvar till pensionen. För bara några minuter såg jag en tonårig tjej som tyckte att Nikki Sixx från Mötley Crüe var världens sexigaste man. Även han är i Thåströms ålder.
En annan som verkar attrahera kvinnofolk i alla åldrar är annars Mikael Pärsbrandt som f ö är jämngammal med Johnny Depp.
Där finns eventuellt en gemensam nämnare när dottern, mamman och mormodern tittar på Beck.

Fast ska jag vara helt ärlig så har jag en viss förståelse för varför de yngre killarna har svårt att attrahera folk.
De kanske fungerar för de som vill ha söta små pojkar som t ex Justien Bieber eller Björn Gustafsson. Men ska det vara bad guys verkar det vara svårt att finna några som skulle vara intressanta.
Tittar man på de som för mest väsen av sig i kändisvärlden bland 80-talisterna är det ju nästan bara tjejer.
Knark, sex, misshandel, rättegångar....tjejerna tar rubbet...och Lindsay Lohan verkar stå för hälften.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards