Direktlänk till inlägg 10 oktober 2011

Böglegionen

Av Torz - 10 oktober 2011 08:51

"Funky Kids Friendship Bracelet"
 
Om du inte vet vad ovanstående bild föreställer så är du antagligen lite för ung för den här bloggen. Det kan också vara som så att du har lika dålig koll som den amerikanska mamman som rensade upp efter att hennes son börjat plugga på högskola. Tinget såldes hur som helst som ett funkigt armband som hon misstänker att sonen inte kommer att sakna då hon aldrig såg honom gå runt med den (no shit!!!).

Eftersom jag är uppvuxen med Polisskolan och Blue Oyster Bar har jag fått någon homoskada som gör att jag tycker det är mycket underhållande när straighta oavsikligt hamnar i en gayvärld.
Ett exempel som var omtalat när jag mönstrade var att inte rekomendabelt att försöka slippa från lumpen genom att skylla på att man var homosexuell.
Det florerade nämligen ett rykte om att det fanns ett bögkompani på Gotland som man riskerade att hamna på vilket var rena skräcken för små taniga 18 åringar med både homofobiska tendenser och vaneföreställningar om "attackbögar".

Detta var dock inget jg trodde på. Det måste ju vara en lika stor myt som de där kristna avprogrameringslägren jag det också hört talas om.

Men till min stora förvåning så nämner en homosexuell kille som jag känner att avprogrameringslägren inte bara existerar utan att han även varit där.
Han tillade att det kanske inte var det smartaste upplägget att skicka ett lass tonåringar med smak för varandra till ett läger. Det fanns andra saker man kunde göra än att sova.
Det som slog mig var att men tänk om det kunde ske missförstånd där.
Kanske finns det några enfaldiga kristna föräldrar som misstänker att det är fel på deras son (kanske gillar han att rida, lyssnar på Judas Priest, har hål i öronen eller vad det nu kan vara) och för säkerhets skull skickar dit honom.

Den stackaren lär ju inte heller sova om nätterna...fast av helt andra skäl.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards