Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Förspelet som hade gett fler killar utdelning

Av Torz - 11 oktober 2011 10:58

Ett problem som många killar verkar ha av forum att döma är att man ofta utgår från att tjejer ska fungera likadant som man själv gör.
I viss mån stämmer det men det finns samtidigt en del generella skillnader som kan vara till besvär och leda till frustration om de inte reds ut.

Att tjejer ofta behöver en lite längre startsträcka innan det kan ta fart på allvar är ju något de flesta redan känner till. Som kille med sin mer raka fokuserade syn (bildligt menat) blir den logiska lösningen ofta vanliga hederliga förspel eller kanske snarare lite smådesperat klängande.
Eller snarare så som killar själva hade velat bli upptända.

Problemet är att tjejer har en bredare mindre fokuserad syn (återigen bildligt talat) och har inte alltid fokus på det som den andre vill.
Som jag själv skulle vilja illustrera det kan man säga att när killen känner lust kommer lusten att flyta fram genom alla andra ting som snurrar i skallen och lägga sig som ett lock över allt annat.
Hos tjejer ligger snarare lusten en bit bak...förvisso inte mindre intensiv när den väl tittar fram men den skymms ofta av andra saker som hjärnan inte kan filtrera bort.

Ungefär här misstänker jag att läsaren börjar inse att jag inte kommer att skriva om några hemliga petting knep eller liknande....och det är riktigt.
Mina tips har faktiskt ingen direkt koppling till sex och är inte på långa vägar lika roliga men ökar i vilket fall kvällens chanser till trevligare saker än att kolla på TV.

De saker som kan skymma tjejens lust är helt enkelt andra saker som hon känner att hon bör prioritera innan något annat görs.
Så det man som kille kan göra är att elliminera så mycket av det som möjligt.

T ex är det få tjejer som blir tända om de ser en massa disk och sopor liggandes. Detta är saker som defenitivt kommer att hamna mellan killen och tjejens lust så se därför till att fixa i ordning lägenheten.
Rensa bort disk, sopor, gör rent på bänkar, töm kattlådor och göm allt som kan kopplas till mindre tråkiga saker som arbetspärmar, räkningar osv.

Vädra gärna lägenheten så den känns fräsch och se till att vara hel och ren.
Skäggstubb ska bort (om inte tjejen tycker det är sexigt vill säga) och ha gärna på dig snygga kläder (detta är något tjejer själva brukar se som en självklarhet om de vill förföra någon).

Sådär ja! Nu är en del av problemen som kan sätta sig i skallen borta.
Vill man slå på stora trumman kör man dessutom på den mer romatiska stilen och lagar mat med något gott vin till och har kanske även diverse myskvällstilltugg (choklad fungerar alltid).

Naturligtvis kan man göra mer än så men poängen är att nu har man i alla fall börjat gå åt rätt håll. Några garantier kan tyvärr inte ges men de borde i alla fall vara avsevärt högre än om en svettig slusk i ett misserabelt hem desperat börjat taffsa.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards