Direktlänk till inlägg 11 februari 2015

Klart kristna ska be om ursäkt

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.
En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så vidare kan ha ställt till med. Samtidigt kommer motfrågan varför aldrig kristna behöver stå till svars för någonting.
Anders Btreivik var ju uttalad kristen och genom historien har kristna nationer varit involverade i korståg, kolonisering och slaveri. Nu verkar det dock som om vissa missuppfattat det hela för det handlar inte om att be om ursäkt för vad islamister gör utan att våga ta avstånd och markera att det rör sig om isolerade grupper med fanatiska knäppskallar.


Eftersom jag ogillar diskriminering så tycker jag att även kristna ska vara beredda att ta avstånd i de fall det blir relevant. Det vill säga när:


  • Präster och andra religiösa ledare uppmanar till våld och piskar på hatet mot andra grupperingar.

  • När kristna familjer firar när kristna terrorister genomför attentat.

  • När kristna börjar använda sig av terror.

  • När kristna kan ge direkta hänvisningar där Jesus uppmanar till våld mot andra grupper.

  • När kristna åker iväg och mördar, kidnappar och våldtar.

  • När SÄPO klassar kristna grupperingar som ett hot mot samhället.

  • När inget kristet land klarar av att införa ett demokratiskt system och värna om allas rättigheter.

  • När korståg, slaveri och koloniseringen ligger så pass nära i tiden att folk fortfarande minns det.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Av Torz - 4 december 2014 14:39


  -Hur känns det att bli gammal? frågade jag en bekant härom året då han precis firat sin 30:e födelsedag.   -Man märker att en del i umgångeskretsen har blivit rätt tråkiga...fast de var de å andra sidan även när de var 20.En annan bekant fyllde n...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Torzul med Blogkeen
Följ Torzul med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se